maanantai 24. maaliskuuta 2014

Lidl vastaan Prisma

Päätimpä sitten minäkin kilpailuttaa Lidlin hinnat.
Pääasiassa käytän S-ryhmän puoteja, mutta eräs tuttava kehui tekevänsä viikko-ostoksissa 50€ säästön käyttämällä Lidliä.
No, karautampa sitten lauantaina kauppaan ja tietysti oli se ostoskärrykin otettava kun täytyy tehdä isot ostokset.
Ensin kaakaohylly... No, hitto, valikoimassa vain yksi kaakao, joka ei meillä ole mennyt ennenkään, joten ei kaakaota. Entäs kahvi? 0,20€ kalliimpaa kuin Prismassa ja Prisman paketissa tällä hetkellä +10% päälle juhlavuoden kunniaksi. Ei kahvia. Lihaliemikuutiot, ei lihalientä. Kanaa, kalaa ja kasvista löytyisi. No, ei sitten! 
Otan sitten kärryyni sipulipussin vain sen takia kun se sisälsi isoja sipuleita (hinta oli himpun enemmän kuin Prismassa irtomyyntisipuleissa!) täytyihän siihen kärryyn jotain laittaakkin.
Juustotiskillä. Juustoa löytyy joka lähtöön, mutta suurkuluttajana tarvitsen ison kimpaleen, vähillä prosenteilla. Tähänkin totean, että Rainbowin 17% juusto on Prismassa halvempaa, joten juustokin jää kauppaan! 
Maidon kehutaan olevan Lidlissä halpaa, mutta erehdyin kerran Prismassakin ostamaan jotain muuta kuin Arla Ingmannin maitoa ja sehän kuulemma maistui! Ja vieläpä niin pahalta, ettei sitä voitu muroihin lisätä! Ei siis maitoakaan! 
Tässä vaiheessa otsasuoni pullotti sen verran, että kaappasin parit halvat legginssit kärryyn ja painelin kassoja kohti. 
Ei mitään järkeä! Jatkan Prisman asiakkaana, sieltä sentään saan kaiken minkä tarvitsen!!!
Ai niin, makarooni oli 0,02€ halvempaa Lidlissä! Paitsi joskus Prismassa on makaroonit 0,10€/pussi ja silloin olen sitä hamsteroinut.