torstai 24. joulukuuta 2009

Ikävä joulunaloitus ;)

Heti aattoaamuna piti lähteä pyörähtämään kaupassa, kissoilta loppuivat raksut ja niitähän piti lähteä hakemaan. Oikeassa lapaluussa oli jo eilen tuntunut jumeja, mutta todellisen jumin se sitten heitti puolivälissä kauppamatkaa. Kauhean kiroilun saattelemana sain käänneltyä rattia ja astuttua autosta ulos. Ja autoon palatessa lisää kiroilua ja hammasten kiristelyä. Kotiin pääsin, joskin tippa linssissä ja eipä auttanut muu kuin soittaa lääkäriin aika. Henki kun ei meinannut ilman kipua liikkua mihinkään.

Lääkäri totesi jumahtaneet selkälihakset ja niinpä sain kankkuuni kaksi kirvelevää piikkiä. Kotona ei voinut kuin lekotella, kun kirvelykin kävi sietämättömäksi, mutta jo pian alkoi helpottamaan - niin kankussa kuin olkapäässäkin. Lähes normaali joulun vietto saattoi alkaa.
Armas mieheni vei lapset käymäsilleen anoppilassa ja sieltä sitten Nelli soitteli ja kyseli vieläkö pyllyyn kirveltää. Siinä taisi anopilla olla hauskaa ;D

Tänä vuonna ei lahjoja pitänyt tulla montaa... Mutta taas oli kuusenalus täynnä. Valoverhoa en saanut mieheltäni vaan hänpä osti minulle 40" telkkarin. Liekö hyvitystä viime vuoden verhosta? Tosin tämän ostoa olinkin suunnitellut, kun tuntuu, että vanhuus on tulossa ja sitä mukaa tuo näkökin heikkenee, eikä ainoastaan tuo ulkonäkö! Nyt mulla on iso telkkari, jota näkee tihrustaa sohvalta.