perjantai 10. heinäkuuta 2009

Tallinnassa keskiviikkona

Lähdimmä äiteen ja Nellin kanssa Lehtimäen liikenteen mukana Tallinnaan. Star laivalla ylitimme jorpakon ja Tallinnassa oli määrä kierrellä ostareita, mutta tiukan aikataulun vuoksi päätimme jäädä vain vanhaan kaupunkiin. Siellä oli aikaa kierrellä vain muutama tunti, koska halusimme linja-autolla takaisin sataman tuntumassa sijaitsevaan Super Alkoon.

Tässä kuvaa eräältä kujalta vanhasta kaupungista.


Nelli ostoksilla.

Tässä odottelemme linja-autoa vanhan kaupungin laitamilla. Ja lapseni pieni sai TAAS uuden käsilaukun. Ihankuin näitä ei olisi jo tarpeeksi. Aivan on käsilaukkufriikki tämä neitonen. Kuvassa myös äitini, yrittääpi laskeskella varallisuutta, ja sitähän olikin liikaa, joten Super Alkoon kävi seuraavaksi tiemme.

Aavan meren tuolla puolen...Ja sitten muutamat ostokset. Villatakin ja muutaman askartelukirjan lisäksi halusin ostella näitä lasiötököitä. Aikaisemmalla kerralla ostin yhden sammakon ja se tuli akvaarioon. Nyt halusin muitakin. Itseasiassa halusin tuon ravun, mutta ensimmäisessä kaupassa ei ollut sitä, joten ostin balleriina-sammakon ja kultakalan. Seuraavasta puodista löytyi yllätyksekseni myös rapu.

Mahtaakohan kalat enää mahtua akvaarioon?

P.S. Itselleni muistutuksena, että se lasikauppa sijaitsee sillä kadulla, josta ostin villatakkini ;) Jostain syystä tiedän seuraavallakin kerralla etsiväni tuota puotia, sillä siellä on kaikkea...