torstai 30. huhtikuuta 2009

Nelli 12 v.


Melkein unohtui... Paljon onnea Nelli-Noora 12v.


Tuntomerkkini


1. Hiukseni ovat... hmm, pitkähköt tällä hetkellä. Värinä vaaleat raidat maantienruskeissa hiuksissa. Tarkoitus olisi käydä laitattamassa kolmea eri tummaa väriä, kunhan ennätän, onhan äitini parturi. Välillä tuntuukin, ettei suutarin lapsella ole kenkiä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Hiukseni ovat aina kiinni. Rakastan sipaista ne Pikku Myymaiselle saparoille. Hiukseni ovat kihartuvat, vaikka synnyin suoratukkaisena. Lapsena minulla oli aina permanentti ja kait hiukseni ottivat siitä niin onkeensa, jotta raskauksien jälkeen hiukseni ovatkin luonnonkiharat.

2. Silmäni ovat siniset. En tarvitse silmälaseja vaan katseeni on veitsenterävä...

3. Sitten tullaankin aiheeseen, jota minulla on ja ei ole... Eli pituutta minulle ei olla suotu paljoa. Ehkä korkokengät jalassa yletyn 160cm, mutta ole jalostanut sukuani ja ottanut pitkän miehen! Painoa taas on, vaikka muille jakaa. Jostain syystä ei intoa sen pudottamiseen ole tullut, joten odottelen edelleen, että suklaanmyynti tulee rikolliseksi!

4. Meikeistä en tiedä mitään, vaikka niitä harrastepohjalta myynkin. Kulmat on aina nyppimättä ja äitini kauhulla katselee ryövärimäistä ulkonäköäni. Kyläillessä hänen luonaan veitsi heilahtaa aina kulmieni kimppuun. Jos jostain syystä poistun kotoani vaikkapa ravintolaan, pyrin sentään käyttämään ripsiväriä ja kiitän luojaani, että kestovärit on keksitty!

5. Koruja pidän. Melkein joka sormessani on sormuksia. Mieheni on minulle melkein kaikki ostanut, äitini yhden 30-vuotislahjaksi. Kallein ja kaukaisin sormus on ensimmäiseltä Thaimaan matkaltamme mieheni kanssa. Tosin en ole uskaltanut arvioituttaa sormusta täällä, sillä tieto saattaisi lisätä tuskaa... Korviksia väkertelen itse ja niitä myös pidän. Joskus kun kyllästyn joka aamu laittamaan korviksia, laitan aidot joilla voin myös nukkua pelkäämättä niiden hajoamista.

6. Ihoani ei korista minkäänlaiset tatuoinnit eikä omituisista paikoista löydy lävistyksiä. Kun joskus laihdun, haluan orjantappuran kiertämään isoa hauistani. Mahapuoleltani löytyy muutamia leikkausarpia johtuen sapenpoistosta ja kahdesta keisarinleikkauksesta, tämän vuoksi et näe minua bikineissä, tosin ehkä tuo painokin rajoittaa... hih hih!!!

7. Olen oikea mestaripukeutuja. Mitä ensin käteeni sattuu tulemaan. Housuina minulla on aina mustat trikoohousut ja yläosaani verhoilee tunikamalliset paidat. Jostain syystä olen ihastunut fleecetakkiini siinä määrin, että ulos lähden aina se päällä, mikäli kylmyys näin vaatii! Isännän mielestä voisin sillä heittää jo vesilintua, mutta tavoilleen uskollisena... Kotona viihdyn capripituisissa olohousuissa. Talvella en käytä pipoa, villasukkia enkä käsineitä, sillä kroppani viilentäminen tapahtuu näiden kautta. Olen siis äärettömän kumaverinen, jo pienestä pitäen. Jalkojani koristaa kesät talvet crocksit.

8. Ammattikin on tullut hankittua. Ensin peruskoulun jälkeen yritin viihtyä vaatetuspuolella, mutta kun se touhu meni kovin vakavaksi, otin hatkat. Nyt olenkin lähihoitaja, ensimmäisien joukossa aloittanut. Töissä olen päiväkodissa ja joskus mietinkin millainen masokisti olen... Tyttärelläni on ADHD, joten tuota kiukkua ja menoa kuuntelen aamusta iltaan. Muuta ammattia en itselleni keksisi, ellei lottovoitto sattuisi kohdalle.

9. Rakastan autoilua, sillä en kestä hetkeäkään paikoillani. Allani onkin uutena ostettu Citroen C4. Kauppoihin yritin päästä uudesta autosta, nyt kun tuo takuuaika on mennyt umpeen, mutta tuli erimielisyyksiä pankin kanssa.

10. Ikäähän minulla on, pääsen kaikkiin ravintoloihin. 40 ei ole tullut täyteen, eikä ihan vähään aikaan tulekkaan.

11. Kylillä kanssani heiluu tyttäreni 12v, jolla tosiaan on ADHD. Poikani 10v. jää aina kotiin kun ei jaksa akkain hömpötyksiä. Isäntää ei kauppaan saa ennenkuin tosiaan kieltäydyn hakemasta ruokaa.


Haastan sinut
www.heijastin.blogspot.com