torstai 12. marraskuuta 2009

Valaistusta


Tulipa sitten viriteltyä valot sängynkinpäätyyn. Ja huomaa... valot eivät ole punaiset!


Kuistille virittelin valokranssin. En millään keksinyt miten sen olisin ulko-oveen virittänyt niin, että se myös kestää. Taloudessamme kun asuu noita teinejä, joiden käsittelyssä hajoaa aivan kaikki. Huomaa ikkuna, ei sitten vissiin tullut sitäkään syksyllä pestyä... Itseasiassa jäljet ovat kissat saaneet aikaan haikaillessaan vapaudesta!

Tänään vein ensimmäisen satsin tavaraa kirppikselle. Miksiköhän aina pöytää järjestäessä tulee ikävä tunne, ettei mikään tavarani mene kaupaksi ja tulikohan ne hinnoiteltua liian kalliiksi. Jos nyt tekisi niin, että kahden viikon jälkeen pudottaisi hintoja, jotta pääsisi tuosta roinasta eroon. Sillä lisää on tullut hommattua ja niistä ehkä seuraavassa postauksessa? Olen odotellut päivänvaloa kamerani kanssa, mutta töitä on taas painettu aamusta iltaan, ettei ole päässyt kameraa kaivamaan esille. Ja yksi "varastettu" ideani on yksi ylitse muiden!!! Voi ukko-kultaani kun sen ideani isken paikoilleen! Tosin se on onneksi sen verran pieni, että voi kulua hetki ennenkuin se huomataan...

Huomenna suuntaa kulkumme muutaman työkaverin kera Tampereelle Kädentaitojen messuille.Tämä on virkistävä alku muutaman päivän lomalleni, joka päättyy torstaina.Katsotaan saanko sieltä aikaiseksi kuvia?