tiistai 9. helmikuuta 2010

Ravitsemusterapeutilla

Kuvassa elämän myrskyssä, tekijänä kummitätini Iiris

Eilen oli toinen käyntini koskien pienempää mahalaukkua. Käväisin ravitsemusterapeutin pakeilla, joka kartoitti nykyiset pahat tapani ja tulevan kevyemmän elämäni... Samalla käytiin läpi mitä leikkauksessa tapahtuu ja mitä tapahtuu leikkauksen jälkeen.
Hiukan kaikki otti takapakkia, sillä nyt vasta kerrottiin, ettei kaikki ole vielä varmaa. Ensimmäisellä käynnillä vähän niinkuin lupailtiin, että kaikki tapahtuu. Ja lääkäri oli sitä mieltä, että leikkaus ajoittuu kesään, mutta nyt olikin ruuhkaa ja mistään ei voi olla varmaa. Hämmentävää!
Jos olen leikissä mukana alkaa n.6 viikkoa ennen operaatiota Nutrilet tms. kuuri, jolla painon odotetaan putoavan 10 % nykyisestä.
Joka tapauksessa pysyn junan matkassa odotellen tulevaa. Maaliskuussa, jos ei kuulu soittoa sairaalasta, olen mukana pelissä. Nyt odottelen keuhkolääkärin aikaa ja tuota maagista maaliskuuta - olikohan se sitten 10. päivä!
Kysäisin ravitsemusterapeutilta mahdollisuuksistani. Sanoi niiden olevan hyvät, sillä hän ja lääkäri suositteleevat operaatiota minulle, mutta kun en ole varma niistä menneisyyden haamuista...

Thaimaan reissu pitää varmaan siirtää vuodella eteenpäin, sillä en uskalla sinne lähteä pian leikkauksen jälkeen, harmittaa, mutta ehtiihän tuota! Tosin ajattelin ottaa selvää voiko matkan peruuttaa leikkauksen vuoksi.

Tänään olen ollut vapaalla ja edelleen on voimaton olo. Käväisin jopa kaupoilla, ihan Triossa asti - siitä taitaa tulla jo vuosi täyteen kun siellä olen viimeksi pyörähtänyt. Outoa, Ikeassakin olen poikennut useammin, vaikka Trio onkin melkein kivenheiton päässä... Ostoksia ei oikein tullut tehtyä, perin outoa sekin!!! Pari turkoosin väristä lautasta eipä muuta. Lauantaina lähden Ikeaan ja sieltä olisi kyllä tarkoitus löytääkkin jotain!