perjantai 27. elokuuta 2010

Älytön viikko...

...takana. Jotenkin ei ole ehtinyt edes pysähtymään, mutta nyt viikonloppuna ladataan!
Nukkekoti on kasvattanut kerroksia ja saanut uusia pohjaratkaisuja. Vielä yksi idea odottaa toteuttamistaan... Kun luulin, ettei vanerikauppaan tarvitse mennä, niin kyllä vaan täytyy.
Tällä hetkellä talo nököttää keskellä olohuonetta ja siinä se saakin odottaa seuraavaa siirtoa!
Myös projekti laihdutusleikkaus on saanut sykäyksen eteenpäin. Keskiviikkona tapasin kirurgin. Lääkäri puhui todella hiljaa ja minä, kovaääninen ihminen, jouduin todella terästämään kuuloa, jottei mitään menisi ohi.

Lääkärin puhe alkoi koko prosessin alusta ja pelästyin todella, ettenkö pääsekkään siihen. Mutta kun oltiin käyty leikkaus läpi, ennen ja jälkeen, sain lohduttavan kysymyksen. Haluatko edelleen leikkaukseen, vaikka tiedät riskit ja tulevan elämäsi suunnan? Tottakai, loppuun saakka! Ja mitä noihin riskeihin tulee, niin kaikissa leikkauksissa on riskinsä ja niiden mukaan on elettävä. Mitkä ovat riskit jos en mene leikkaukseen ja jatkan samaan tahtiin?

Olin tippua tuolilta kun lääkäri lupasi leikkausta ellei nyt tänä vuonna ennätetä niin heti alkuvuodesta. Niin pian? Lopuksi hän halusi katsastaa outokumpuni. On kuulemma hyvä, ettei se ala aivan heti rintojen alta ;)

Lopuksi sairaanhoitaja saatteli minut ulos huoneesta ja antoi puhelinnumeron hoitajalleni, joka ottaa seuraavan kerran yhteyttä ja projekti 10% pois painosta alkaa. Tosin se alkaa kunhan saan tietää leikkauspäivän, sillä pudotus täytyy tehdä nopeasti, jotta rasva maksan ympäriltä pienenee. Kuukausi kuulemma riittää ja hämmästelinkin tätä lääkärille, jotta kuinkahan niin paljon lähtee kuukaudessa, muttei se kuulemma ole täysin kiloista kiinni, jotta ei tarvitse murehtia.

Ihan seuraava kutsu tulee nukutuslääkäriltä, jos tämä katsoo aiheelliseksi tavata. Tosin minulla on 2 nukutusta takana, niin eiköhän tämä suju myös ongelmitta. Olen menettänyt korvan takaa syntymämerkin tai mikä lie ryhelö se sitten olikaan. Ja Nellin syntymän jälkeen luovuin sapestani. Enää sappeni ei kiehu ;)

Ensi viikolla saan mittariston unikaverikseni. Uniapnea tutkimus jatkuu.