torstai 23. syyskuuta 2010

Uuden elämän alku...

... on lähellä! Tänään sain kirjeen, jossa leikkauspäiväkseni varmistui 1.11. Samassa kirjeessä tuli kasa muitakin tutkimusaikoja ja kuinkas sattuikaan ne ovat ADHD-perhekurssin aikana. Kurssilla olisimme Tammisaaren lähistöllä, joten ei sieltä nyt ihan huvikseen ajele verta luovuttamaan, keuhkoja kuvauttamaan ja sydämen käyrää piirrättämään. Soitin sitten Kelaan ja kysyin sanktioita jos kurssin perun. On kuulemma täysin hyvä syy perua eikä sanktioita tulisi, joutuisimme vaan ensi vuonna hakemaan uudelleen. Saas nähdä peruuko työnantaja palkattoman viikkoni?
Pepsi Max lakkoni on sujunut hyvin. Ensimmäiset päivät väsytti maan vietävästi, mutta nyt voin olla ilmankin vaan en tiedä tahdonko? Viikonlopuksi meinaan ostaa itselleni pullon... Mutta sen nauttiminen jää viikonloppuun!

Viime viikonloppuna olimme työporukan kanssa Tallinnassa ja hauskaa oli. Olisi kivaa mennä ensi vuonnakin! Tallinnassa tosin hinnat ovat kivunneet kattoon, eikä sieltä taida edullisia ostoksia tehdäkkään muun kuin viinan suhteen, mutta sitähän minä en ostanut... Taidankin valehdella, ostin kuin ostinkin 2 pulloa. Ihan pientä vain, koristeeksi!