sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kirpparikierroksia pitkin viikkoa

Keskiviikkona aloitin kummitätini kirppispöydän pidon. Hän lähti jo aikaisemmin etelään ruskettelemaan itseään ja kuinkas kävikään. Huomisesta olisi hänen pitänyt palata ja jatkaa hinnoittelua ja pöydän siivoiluja. No, eipä tuo tulekkaan takaisin vähään aikaan, vaan jumittui sinne ihanille aurinkorannoille. Eipä minunkaan auttanut, kun käydä sopimassa pöydän peruutuksesta, sillä vaikka itselläni olisi tavaraa viedä sinne yllin kyllin, mutta aikani ei riitä niitä hinnoittelemaan, enkä aio näin pienen loman päätteeksi itseäni piippuunkaan vetää!
Nämä ilves tölkit löytyivät alkuviikolla Lahden kirppikseltä. Hinta oli ilmeisesti korkea, mutta näitä 10 litran purkkeja on ollut hyvin vähän liikenteessä ja hinta on ennenkin ollut tämän saman. Päätin ostaa, sillä viimeksi jätin ostamatta ja seuraavana päivänä palasin katuvaisena purkkia noutamaan niin sehän oli jo mennyt.
Ja nämä, Singerin jalat, löytyivät perjantaina. Hintaa 25e, halvat mielestäni. Nämäkin oli napattava mukaan, sillä olen varma, että olisin kyllä myöhemmin katunut. Eikä näitäkään ole vastaan tullut ennemmin! Käyttötarkoitus on vielä pimennossa, mutta eiköhän jotain keksitä!
Sitten tänään pyörähdin Nastolan kirppiksellä ja sieltä lähti mukaan maljakko ja pullo. Pulloa pyörittelin kauan käsissäni, mikähän lie ollut käyttötarkoitus - uusi vai vanha??? Ihan sama, edullinen oli ja eiköhän tuollekkin jotain käyttöä keksitä! Tuo lasinen korkki oli aivan ihana!!!