lauantai 6. helmikuuta 2010

Väsyttää!

Helmi pyydystää saalista

Äärimmäisen rankka viikko on takana, huomenna yritetään kerätä voimia kasaan seuraavaa viikkoa varten. Jostain syystä vaikuttaa epätoivoiselta!!! Nukkuminen on ollut kovin katkonaista viimeisen viikon aikana ja ehkä tästä syystäkin innostus on ollut miinuksen puolella.

Digiboxi palautui korjaamolta perjantaina ja toiveissa olisi sen toimiminen, luulen että haaveeksi jää... Nyt maistuu siideri ja jos vaikka huomenna jäisi sänkyyn pitkälle aamuun. Liviltä tulee huomenna monta sisustusaiheista ohjelmaa ja nekös kiinnostaa! Kaipaan vaan maalia ja pensseliä, jotta voisi toteuttaa kymmeniä omia ideoita. Ei nimittäin ole helppoa olla maalarin vaimo, sillä suutarinkaan lapsilla ei ole kenkiä niin maalarinkaan vaimo ei saa vaihtaa seinien väriä niin halutessaan! Suurin ongelmani on huonekalut. Kovasti haluaisin maalata senkkini valkoiseksi, mutta pelkään sitä jos mielipiteeni muuttuu? Tämän palauttamiseen entiselleen kuluu ikuisuus... Mitä mieltä olet?
Kuva on ajalta, kun olohuoneen seinät olivat marjapuuron väriset. Nyt ne ovat okrat, mutta odottavat valkoisen pensselin sivallusta!