keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Pioni

Luin eräästä blogista samasta ihmetyksestä, jonka itse olen kokenut. Tähän pöheikköön olen istuttanut valkoisen, vaaleanpunaisen ja tummanpinkin pionin, mutta tässä tulos. Kaikki ovat vaaleanpunaisia. Ensin luulin ottaneeni kaikki samasta laarista, mutta muistan elävästi, että ne oli laputettu värikoodein. Joko taimitarhalla on käynyt jokin erehdys tai sitten mullassa ja sen ravinteissa on tähän asiaan vaikuttaminen... Kertokoon kuka tietää vastauksen?

Naivisteja Iittalassa ja Ideaparkkia


Kesäreissumme suuntautui Tampereen suunnalle, jossa kävimme Nekalan löytöliiterissä ja Ideaparkissa. Tästä on tullut jokakesäinen reissu. Samalla suunnalla kun pörrättiin niin käytiin Naivistit Iittalassa -näyttelyssä. Tässä muutama kuva pihapiiristä, kun ei taiteesta voi kuvia tähän laittaa.

Tauluissa yksi taiteilija oli ylitse muiden eli tykkäsin Marit Björnegranin tauluista. Aivan ihania taloja pihoineen. Jos joskus minulla on ylimääräistä rahaa, niin tässä yksi kohde, mihin sen sijoittaisin. Tosin, tätä ongelmaa tuskin tulee vastaan ihan lähitulevaisuudessa!

Tässä sitten muutama ostos, mitä käteen osui. Kaikkea en alkanut kuvaamaan, kun olivat sitä tavallista askarteluun ja elämään liittyvää, mutta tämä "timanttisormus" poikineen oli pakko ottaa. Oikeasti nämä ovat servettirenkaita, mutta jos joskus pitää ideoida jonkinlaista häälahjaa niin näistä saattaisi jotain kehittyä. Tällaisia vastaavanlaisia ostoksia mulla on kaapit pullollaan ja varmaan joskus pitäisi tehdä luettelo mitä kaikkea löytyy...

Sitten tämä "kristallikruunu". Saa nähdä päätyykö se Bratzien taloon, jota varten sen ostin. Onhan tämä kaunis ihan vaan koristeenakin, sillä rakastan bling blingiä!!!