tiistai 17. maaliskuuta 2009

WC:n oveen... Täydellinen!

Kuvia meiltä...Päätin nappailla kuvia tällä hetkellä suunitelman alla olevista huoneista, jos vaikka joku ulkopuolinenkin antaisi kommentteja ja ideoita. Tuo Katja kun tuntee mun kotkotukset ja taitaa meillä aikapaljon olla samanlaiset mielipiteetkin asioista... Ei varmaankaan kaikesta?!

Tässä kuva kuistin suunnalta. Vasemmalta pääsee olohuoneeseen ja oikealta pariin makuuhuoneeseen + kodinhoitohuoneeseen jne... Hiukan on hyllyt räjähtäneet käsiin, kun en ole jaksanut tehdä niille mitään. Suunnitelmissa olis, että tälle paikalle tulisi tummanruskeat samanlaiset kuin nämä lasikaapit ja hyllyköiden väliin 2 dvd-hyllykköä. Tämä on Ikean Billy sarjaa.

Sitten kuvaa suunnalta, josta ensimmäinen kuva on otettu. Portaat vievät ylös lastenhuoneisiin. Pyöreän ikkunan kuistinpuoli on maalattu vaaleansinisellä, koska kuistilla on samaan sävyyn maalattu mummon vanha laatikosto. Seinään olen niitannut pari värilappusta, jotta aina uloslähtiessä miettisin kumpi väri parempi. Samuli tykkäsi tuosta tummemmasta...Tässä tämä laatikosto. Oikeasti maalin sävyt tulevat verhoista. Sinistä unikkoa...


Ja löytyy kuistin seinältä tällainen Ikean lintukotokin ja tietysti samoissa sävyissä...


Pyöreä ikkuna kuistilta katsottuna.


Ja sitten tämä kauhistus... Jo usean vuoden ajan olen suunnitellut tämän purkamista. Viime vuonnakin olin varannut jo rahat uuteen kaappiin vaan en tiedä mitä tapahtui kun tämä hässäkkä on edelleen pystyssä?! Joulukalenterikin on kiinnitetty tuohon kaapinpäätyyn todennäköisesti jouluna v. 2001 kun olemme ensimmäistä joulua upouudessa talossamme viettäneet. Jostain syystä siihen se on jäänyt. Ja tuo puhelinpöytä - penkki systeemi, mitähän mä oon oikein ajatellut??? Isäntä ei oo ollut järin ilahtunut tästä suunnitelmasta, kun kaapitkaan ei olleet kovinkaan halvat, Puustellista kun ovat. Ihan sama, moottorisaha heiluu kesällä, kun kaappia kaatuu. Työkaveri oli hiukan kiinnostunut kaapista, mut katsotaan...

Tilalle olisi tulossa, yllätys yllätys, Ikean Hopen kaapit, joiden väliin "puhelinpöydäksi" klaffipiironkini. Saisi isäntä laittaa laatat lattiaan, siitähän tuo on haaveillut!Tässä olis takka. Olohuoneen ja keittiön kulmauksessa. Itsesuunniteltu! Värinä vaalea beige, kun kyllästyin valkoiseen. Muuttaakohan tämä väriä remontin edetessä?


Keittiön tylsä seinä. Vaari teki ohjeitteni perusteella kaapin tuonne kattoon kiinni. Loppusuunnitelma on jäänyt tekemättä, mutta ehkä se siitä kun saadaan seinä maalattua. Kaapin alle olisi tarkoitus laittaa edellisillä kerroilla Thaimaasta tuomani puuveistos- taulut sekä kaapin pohjaan valot tauluille. Ja tästä seinästä tulee oranssi!


Tässä olohuoneen nurkkaa lemmikkeineen...Ja tässä jo kerran kuvaamani seinänpätkä.Kun nämä kaikki on tuunattu, on kiva laittaa uusia kuvia ja miettiä mitähän muuttaisi seuraavalla kerralla... Onneksi kotona asustaa maalari, niin tää ei oo ihan ylivoimaisen vaikeaa. Vaikka suutarin lapsella ei olekkaan kenkiä!