perjantai 9. huhtikuuta 2010

Vuosia lisää...

Taasen täytti poika vuosia - päivä oli tiistai. Iso mies, 11 vuotta!

Jostain kumman syystä herra pamppailee öisin, milloin ei saa unta ja milloin mahaan sattuu. Muistan joskus saaneeni lohduttavia sanoja, että kyllä ne lapset nukkuu kun vähän kasvaavat ja silloin niitä ei meinaa ylös saada. Samuli oli tuolloin 1-vuotias ja painimme tuolloin yöheräämisien kanssa. Pojan ollessa 10 kk, "asuimme" viikon ensi- ja turvakodissa unikoulun merkeissä. Unikoulun päätyttyä riesaksemme liittyi korvatulehduskierre ja unikoulusta saamamme opit saattoi heittää romukoppaan.

Korvatulehduskierteen kourissa painimme useamman vuoden, kunnes työpaikassani sain kullanarvoisen vinkin eräältä lapsen vanhemmalta. Lahden Hemossa Veikko Pelliniemi hoitaa tällaisia tapauksia "piippihoidolla". Oitis varasin ajan ja jo kahden hoitokerran jälkeen tuloksia näkyi! Ja se oli sen kierteen loppu! Nyt jaan auliisti tätä vinkkiä nykyisessä työpaikassani, en tiedä onko kukaan ottanut onkeensa, mutta silti jatkan suosittelua!

Samulin huone koki suursiivouksen pääsiäisenä ja kylläpä tuli siistiä. Tänään vuorossa iltavuoroa ja sen jälkeen laskeudun viikon kestävälle lomalle!!! Tuolloin tiedossa Nellin huoneen tyhjennys, jos vaan kipeä selkäni antaa periksi.