tiistai 7. kesäkuuta 2011

Lomalla!

Niin se loma alkoi, vaikka ei yhtään siltä tuntunutkaan. 3 viikkoa, enempää en viitsinyt tässä vaiheessa vuotta ottaa. Pidetään toiset samanlaiset sitten talvella.
Minua jo kolmatta viikkoa riivanneeseen ihottumaan taisi löytyä hoito. Lääkärin määräämät Ataraxit eivät tuntuneet missään ja kun kaikki kotoa löytyvät rasvatkin on kokeiltu, osui eilen illalla käteeni tällainen geeli. Ostin sitä Thaimaasta auringonpolttamiin, muttei se tuntunut siihen vaivaan auttavan. Mutta tähän riivatun kutinaan se toi helpotusta. Ei ehkä ihan täydellisesti, mutta helpotti kuitenkin!
Yöllä lisäilin tätä joka käänteessä ja aamulla olin havaitsevinani, että näppylät ovat vähenemään päin.
Seurailen vielä tilannetta ja jos muu ei auta, on lähdettävä sinne ihotautilääkärin pakeille!
 Tässäpä sitten kesälomani ensimmäinen - ja ehkä viimeinen - projekti. 
Työhuoneen remontti.
Eikä tässä remontissa päästä yhtään helpolla, sillä huone sisältää 5 korkeaa kaappia täynnä tavaraa. Kaappeja on ihan turha yrittää ulos huoneesta, ne on vaan siirrettävä keskelle lattiaa ja luulen, että huone työstetään kahdessa osassa.
Poistan ensin tapetit huoneen osasta seinää, sitten maalaus ja kaapit uusiin paikkoihin ja sama käsittely lopuille seinille. Maalari mieheni naureskeli puuhiani, mutta saapi naureskella. Luulen, että mieheni ennustus käy toteen ja hän saa loppupelissä hoitaa remontin loppuun!