torstai 28. lokakuuta 2010

Sapettaa!!!!!!!

Eilen alkoi kurkkukipu ja iltaa kohden alkoi äänikin lähtemään. Tänään täydyin soittaa sairaalaan ja kysyä kuinka nyt käy. Eikä hyvältä näytä, leikkausaikani peruttiin. Uutta aikaa odotellessa... Tosin uusi aika pitäisi tulla viikolle 45, josta siirretään potilas minun leikkausajalleni ja minä siirryn hänen ajalleen. Siellä on kuulemma paljon hyvässä lihassa olevia ihmisiä
;)
Tarkoittaen, että painoa on pudotettu juuri sopivasti! Itsekin olen saanut hilattua painoa -9 kiloon.
Eilen poikkesin Terrassa hakemassa suojia omenapuille ja törmäsin tällaiseen talolyhtyyn. Se lähti mukaani ilman muuta. Sitten törmäsin poistolaareihin, joissa oli kynttiläkippoja sekä ruukkuja niin pihalle kuin uloskin.
Nappasin Tervetuloa-kyltillisen kukkahässäkän, jonka ovh. lähes 30 euroa ja nyt se maksoi 5e. Muutamat korilliset kynttiläkipot lähtivät mukaani eurolla.

Ja tapettipuolella törmäsin tapettiin, joka oli aikas kiva. Otin 2 rullaa ja ajattelin, että nämä olisivat keittiön seinään passelit. Ja kun pääsin kotiin ja ihastelin tapettia, iski kuningas-ajatus päähäni. Nämähän olisivat juuri omiaan olohuoneen seinään. Ja hinta vain murto-osan Laura Ashleyn tapetteihin verrattuna. Rulla nimittäin maksoi 3,90.
Ei auttanut muu kuin lähteä uudelleen tyhjentämään Terraa.