sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Kissojen kirppiksellä ja vähän muuallakin


Poikettiin tänään naapurin Jaanan kanssa Kodittomien kissojen kirpputorilla. No, sieltähän löytyi tällainen pitsiliina ja hintaa 0,20e sekä vuokia, jotka eivät tule keittiökäyttöön vaan joskus, jossain välissä teen niistä jotain muuta. Se mitä niistä teen, on vielä minullekin arvoitus.

Ostin sieltä myös vanhan lakanan, jossa oli kirjailtuna nimikirjaimet ja pitsit. Se olikin sitten vähän arvokkaampi ostos. Ja Katja, sieltä löytyy niitä keinutuolin mattoja!!!


Tässä sitten -yllätys, yllätys- turkoosi pöytäliina Nastolan kirpparilta parilla eurolla ostettu.

Retki Helsinkiin


Eilen käväistiin parin työkaverin kanssa Helsingissä. Tällainen reissu on tehty syksyisin ja keväisin. Tällä kertaa haaviin tarttui Daystä ovikyltti, joka on ihan pakko saada seinälle. Ajattelin asentaa sen kuistin oveen, jotta se on hienosti luettavissa ennenkuin astutaan eteiseen.

Daystä löytyi myös edullinen kuumavesipullo, joka minulla toimii kylmentäjänä. Olen tällaista halunnut jo vuosikausia, jo kotona asuessani tuskailin usein yöllä kun oli niin kuuma. Nyt jäitä kainaloon!


Indiskasta käteen tarttui söpö kerrosvati.


Ja Eurokankaasta löysin aivan mielettömän ihanaa verhokangasta. Ja kaikenlisäksi tämä oli edullista 5,90/m. Sitä tuli ostettua 10m ja tästä pitäisi saada aikaiseksi olohuoneeseen verhot. Mä oon tällä hetkellä aivan hulluna turkoosiin väriin ja nyt on saatava itseään niskasta kiinni, et saan verhot aikaiseksi ennenkuin värimieltymys muuttuu! Mutta tää oli aivan sairaan hyvä ostos!!!


Kotimatkalla poikettiin tietysti Ikeassa ja sieltä lähti paistinpannun, pakastepussien ja seinätankojen lisäksi tätä aivan ihanaa kangasta. Otin sitä 3m, vaikken tiedäkään mitä sillä tekisi. Saattaa olla, että tästä syntyy keittiönverhot, kunhan kyllästyn Marimekon oranssisiin unikkoverhoihin.


Ja jäi sieltä Ikeasta mukaan nämä piparkakku muotitkin.

Läksiäislahja työkaverille


Työkaveri jäi sitten lomalle ja mehän sitten tilasimme äidiltäni kaalimadon. Tämä kaalimato ei ole makuuhuone käyttöön, mutta jokin virallinen tehtävä tälläkin matosella on...

...tämä matonen suojaa käsiä polttavalta paistinpannun kahvalta! Valurautapannuissa kun tuo kahvakin niin ikävästi kuumenee. Jostain syystä tämä aiheutti pientä hilpeyttä niin lahjansaajassa kuin antajissakin.