sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Puutarha hommia...

Tässä tämä äitienpäivälahjani kukitettuna. Hieman värillistä markettaa ja lobeliaa.


Olohuoneen alla sijaitsee tämä iso ja ainut kukkapenkkini. Jouduin vähän tekemään siirtotöitä kun tuo särkynytsydän valtaa alaa enkä raaski sitä pienentää, ainakaan vielä! Peikonpähkinä pensaan siirsin toiseen laitaan kukkapenkkiä, saa nähdä mitä se siitä tykkää? Etualalle istuttelin jotain, muistelisin, että olisi ollut unikkoa, mutta aika näyttää oliko.

Tässä kukkapenkkini keskiosa, josta onkin jo tullut laitettua kuvia. Mehitähtiä olen istutellut kivien lokosiin ja kivien vierestä löytyy unikkoa, jotka sain äitienpäiväkukkana. Hortensiaa ei KUULEMMA ollut löytynyt?

Ja tässä loppupääty, joka on oikeastaan pyhitetty erivärisille pioneille. Rakastan pioneja!!! Peikonpähkinän vieressä oleva ruukku on vielä tyhjä. Siihen on tulossa -olikohan se nyt kelloköynnöstä. Kunhan uskallan niitä istutella, ettei tarvitse pelätä hallaa. Takareunan viherrys on harmaamalvikkia, jota ei kukkapenkistä saa enää pois kirveelläkään. On sillä sen verran tuhdit juuret, mutta eipä tuo mitään, erittäin kauniit kukat sillä on ja menestyy tuolla kuivassa reunassa hyvin! Ainoastaan pitäisi sille tehdä tuet, ettei se pitkänä kasvina kaatuisi.

Sitten kesäkukkia. Nukenkaulusta, markettaa ja petunioita. Saa nähdä mahtuvatko nämä tähän ruukkuun kuinka kauan?

Tänään ei löytynyt mitään kirppikseltä, mutta Nastolan Robinhoodista tarttui käteeni tällainen kynttilämansetti. Ajaa hyvin kranssinkin asemaa!