sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Leikkimökki


Tällaisen unelman sain pihaamme muutamia vuosia sitten. En halunnut perinteistä leikkimökkiä ja kun joskus muinoin Kotivinkistä löysin ohjeet tällaiseen tupaan, talletin ohjeet visusti talteen. Toiveissa silloin oli, että joskus saan oman pihan ja sitä kautta oman pienen mökin. Ja nyt se on minulla. Harmittaa vaan kun nuo lapset käyvät siellä toisinaan jylläämässä... ;)


Tässä vähän mökin sisustaa. Nuo ruskeat kaapit saavat kyllä lähteä. En tiedä miksi mies ne sinne oikein toi?


Pirtin penkit on mummoni vanhaa perua.


Ja tässä tuvan yläkerta. Rappusia sinne on suunniteltu alusta alkaen, mutta ukko tykkää, että ylisillä on mukava säilytellä kaikenlaista tavaraa. Itse sinne haluaisin patjat, joilla lapset saisivat vaikkapa yöpyä kesällä.

Nyt suunnitelmissani on maalata mökki sisäpuolelta valkoiseksi ja tuo kulmakaappi saisi sinertävän maalin. Ehkäpä nuo pirtin penkitkin voisi maalata?

Edit. Jos haluat leikkimökistä suunnitelmat, olen skannannut ne tietokoneelleni ja voin lähettää ne sähköpostina. Laita kommenttiin sähköpostiosoitteesi. En julkaise niitä viestejä tietenkään! Ja olen lisännyt profiiliini sähköpostiosoitteeni, mitä kautta minuun myös saa yhteyden!

Olen saanut monia pyyntöjä ohjeista ja kaikkiin olen vastannutkin. Kun saat mökkisi valmiiksi, voisitko laitella minulle kuvia tulemaan? Olisi kiva nähdä saman mökin uudet kasvot!