tiistai 5. tammikuuta 2010

Magnolia ink.

Eilen aloin selailemaan blogeja ja törmäsin Magnolia ink. magazine lehteen. Olen törmännyt siihen ennenkin, mutta en tiedä miksei se ole kolahtanut ennen eilistä. Nyt se oli pakko saada! Kello oli 19.30 ja Lehtipisteen sivuilta aloitin etsinnän, missä sijaitsisi lähin liike, joka lehteä myy. Koska oma postinumero ei näyttänyt tulosta, heitin sattumanvaraisesti postinumeron Lahden alueelta. Möysän R-kioskilta löytyi. Ja koska matkaa meiltä kyseiseen paikkaan on jokunen kilometri, päätin soittaa kioskiin, löytyykö lehteä todella. No, löytyihän se ja pyysinkin piilottamaan sen tiskin alle saapumiseeni asti ja ystävällinen myyjä tekikin niin.
Armas mieheni lähti minua kyytimään, lapset olivat paenneet mummulle yökylään (ah, mikä hiljaisuus kotona-tähän voisi jopa tottua ;). ) Lupasin miehelleni kehua häntä töissä, harva mies lähtee rouvan päähänpiston vuoksi ajelulle kesken netissä surffailun ja maistuvan kahvin. Mutta minullapa on niin ihana mies, että hän tekee kaikkensa rouvan hyväksi!!! (Ehkäpä se on yksi selviytymiskeinoista kanssani ;). )
Möysään saavuttuamme minusta tuntui, että kioskin myyjä tunnisti "Hei!" sanasta ääneni ja kaivoi lehden esiin. Hän sanoi myös, että lehti olisi huomenna lähtenyt takaisin, sillä myyntiaika on umpeutumassa. Kävipä mulla mäihä!!!!

No, tänään tiistaina käväistessäni Orimattilan S-marketissa ruokaostoksilla törmäsin samaiseen lehteen....
;)