tiistai 13. huhtikuuta 2010

Päänsärkyni

Joka vuosi tähän samaan aikaan alkaa uusi "pesänrakennus". Olohuone on yksi kohta, johon en koskaan ole tyytyväinen. Tässä yksi nurkkaus.
Kaappeja on liikaa vieri vieressä, mutta minne kaikki aarteeni laittaisin?
Turkoosi verho roikkuu näytekappaleena ikkunassa. Joskus sen sinne viskasin ja sinne jäi. Toisissa ikkunoissa ei ole verhoja ollenkaan kun en ole keksinyt millaisia verhoja olen vailla. Kangas on kyllä ostettuna...
Jotain tartteis tehdä... Seinä ei taida saada valkoista väriään vieläkään, sitä odotellessa, mutta jos vaikka nämä huonekalut löytäisivät paikkansa? Laura Ashleyltä löysin pari miellyttävää tapettia, jotka olisivat tulossa kahdelle seinälle. Toinen tapettiseinä olisi tuo ison senkin tausta ja toinen tuo tv-tason takunen. Täällä yksi varteenotettava (pidän tässä tapetissa sen helmiäishohdosta, jota kaipasinkin tapettiini), täällä seuraava ja vielä täällä (tässä tapetissa kuvio miellyttää, ainakin näin kuvassa) ja vielä täältäkin löytyy (tämä olisi ehdoton suosikkini, jos oksilla ei olisi lintuja. En tiedä miksen pidä niistä?)

Olisiko kellään ideoita???

Postia maailmalta... pitkästä aikaa

Magnolian prinsessaisten kevätleimasinten myötä saapui odottamani tilaus rapakon takaa. Martha Stewartin jättileikkuri ja koirantassuja EK lävistin.

Nythän sitä olisi aikaa vääntää... vai olisiko?