torstai 25. helmikuuta 2010

Ikuisuusprojekti no. 827

Joskus monen monta vuotta sitten sain älynväläyksen. Haluan nukkekodin. Jossain hammaslääkärin odotushuoneessa näin lehden, jossa liinavaatekaappiin oli rakennettu upea nukkekoti ullakkohuoneineen ja kellareineen. Lehti jostain kumman syystä päätyi minulle ja luulen sen vieläkin lymyilevän jossain päin taloamme.

Liinavaatekaappikin löytyi sopuhintaan yhdestä osto- ja myyntiliikkeestä ja projekti alkoi mittauspuuhilla ja ukko-kultani tekaisi ikkunanreiät.

Projekti jäi kesken, sillä minulla ei ole puusepäntaitoa tai mistäs sitä tietää, kun ei koskaan ole kokeillut. Jokatapauksessa haaveena oli, että kätevä appiukkoni rakentaisi viiston katon vinttikomeroineen, mutten vaan ole pyytänyt...

Jossain välissä taloon muutti kasa Bratzejä ja tuolloin mökki sai ihanan vaaleanpunaisen maalinsa. Nyt ovat Bratzit muuttaneet varastoon ja markkinoille on tullut paljon valmista nukkekodin rakentamiseen tarvittavaa tavaraa. Mutta silti... Tämä taitaa jäädä ikuisuusprojektiksi varastoon ja olenkin tutkinut millaisen mökin haluaisin.

En sano, etteikö tämä kaappi joskus heräisi eloon nukkekotina, mutta tällä hetkellä aika ei riitä aloittamaan täysin alusta!