torstai 11. marraskuuta 2010

Täällä taasen

viime viikkoinen ostos kirpputorilta

Sairaalassa tuli vietettyä muutama yö. Leikkaus sujui hyvin. Heräämössä sain jonkinlaisen ahdistuskohtauksen ja lääkäriä hälytettiin paikalle kun en millään rauhoittunut. Keuhkokuvan ottivat, muttei sieltä mitään löytynyt. Kipupiikkiä iskettiin vissiin useampaan otteeseen ja siihen sitten rauhoituinkin.

Kivikovat pohkeenikin pehmenivät möyhentimien alla kun jalkoihini asennettiin ilmaa pumppaavat "tukisukat" ehkäisemään veritulppia.

Öisin oksentelin kovasti ja käsivarteeni tuikattiin piikkejä ehkäisemään huonoa oloa ja niin ne tepsikin aina seuraavaan ylösnousuun saakka. Hiukan pelkäsin pääsenkö tuon oksentamisen takia kotiin, mutta kyllä pääsin. Ylävatsalla on 5 pientä reikää, josta hommat on hoidettu. Varsinaista kipua ei ole, mutten voi sanoa olevani kivutonkaan. Vaikeaa on heilua ja ruokaakin pitäisi syödä, mutta kun ei maistu. Haistan nenässäni sairaalan vauvasoseen tuoksun. Se oli hyvää, mutta ruskea neste lautasella ei hivellyt näköhermoja. Jospa huomenna jotain kokkaisin, jos vaan joku kävisi kaupassa, minusta ei siihen nyt ole!