tiistai 2. maaliskuuta 2010

Shoppailua

Idea nukkekodista on selkeytynyt päässäni. En aiokkaan ostaa uutta vaan jatkan tätä vanhaa ikuisuusprojektiani. Tosin mitään muuta kuin suunnittelua ei ole viime postauksenkaan jälkeen tapahtunut, sillä odotan, että ukko-kultani kävisi ostamassa vaneria ja maalia, jotta saadaan projekti polkaistua käyntiin. Toiveissa olisi ensi viikolla saada mökki hilattua autotalliin, jotta voitaisiin aloittaa maalaus.
Sinooperissa pyörähdin tänään ja kun silmiini osui kauniita mosaiikkipaloja kylpyhuoneen kaakelointia varten niin olihan niitä ostettava. Nämä eivät varmasti riitä kuin alkuunsa, mutta haetaan sitten lisää... Jos koskaan sinne asti päästäänkään.
Samalla löysin ihania "lasitiiliä" lasiseinämän tekoa varten. Yhtään en tiedä kuinka sellainen käytännössä edes onnistuu, mutta jospa jokin idea päähän iskisi? Että helposti tätä projektia ei olekkaan tarkoitus viedä läpi. Eihän tämä muuten ikuisuusprojekti olisikaan!
Haaveissa olisi myös tehdä ainakin yksi nukke itse - tai siis, jos äitini vaikka osaisi tehdä... Ja kynttilän sydänlangoista voisi valmistua pieniä kynttilöitä. (Idean antoi kaupantäti)

Näillä mennään ja mitähän seuraavaksi?
;)