perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vapaapäivä

Tänään vapaalla, vappuna töissä. Näinhän se menee, mutta ei haittaa...

Vapaapäivän kunniaksi päätin poiketa Multasormessa katselemassa uusia tuulia. Ja tuulia löytyi, kuvaillaan kun sää kaunistuu.
Samalla poikkesin kirppiksellä ja törmäsin siellä kummitätiini ja serkkuuni. Lyöttäydyin seuraan ja hiplailin erilaisia pitsiliinoja. Samalla totesin haaveilevani virkatusta valkoisesta sängynpeitosta. Villeissä unelmissanikaan en olisi osannut toivoa törmääväni turkoosiin sängynpeittoon, joka minua parin askelman päässä odotti. 19e, joten edullinen löytö.

Olen joskus aiemminkin puhunut unelmani toteen. Olen etsinyt The Muppet Show pehmoja kissojen ja koirien kanssa niin maailmalta kuin koto suomestakin, tuloksetta. Kerran törmäsin Miss Piggyyn eräällä kirpputorilla ja ääneen sanoi, että kun vielä joskus sen Kermitin löytäisin. Ja se Kermit odotti samalla kirppiksellä ihan kulman takana. Taikaa vai ei??? Ken tietää. Possu ja sammakko eivät ole vielä päässeet toteutuksen alle, mutta ehkä joskus... Olisivat lahja veljelleni, joka pienenä poikana söi appelssiinin kuoretkin Muppetteja katsoessaan ;) Oli tuo niin niiden lumoissa!

Tänään ajattelin vääntää olohuonetta toisenlaiseen järjestykseen, ehkä se oikea järjestyskin löytyy, tai sitten lähtee akvaario myyntiin!