keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Voihan jääkiekko!

Tottakai tänään, vapaapäivälläni, tulivat Pelicansin liput maanantain otteluun myyntiin.
Senhän arvata saattaa kuka niitä lähti jonottamaan kiekkohullulle ukko-kullalle ja tyttärelle.

Minä tietenkin!

Klo 9 suuntasin ABC-asemalle, toiveissa oli, että klo 12 myyntiin tulevia lippuja pääsisi jo jonottamaan vuoronumerolla - ihan niinkuin viimeksikin. Vaan ei. Tädit pyörittelivät silmiään, ikinä eivät ole kuulleetkaan vuoronumeroista. Kahvilan puolella miehiä istui lasti, olivat kuulemma saapuneet klo. 7.30 maissa. 

No, sinnehän en jäänyt vaan suuntasin Lahden keskustaan. Sokokselle tarkistamaan lippukaupan paikka ja heureka!!! Siellä seisoi vuoronumerokone ja eikun numero mukaan. 36, ei paha!

Melkein pari tuntia pyörin kylillä. Ei tullut lipuista halpoja... Kesäkengät, bikinit.....

Klo. 12 tunkesin lippukaupan liepeille miljoonan muun ihmisen joukkoon. Vuoronumeroita oli napattu jo liki 130 kappaletta.

Kun myynti alkoi, ilmoitettiin, että seisomakatsomo liput tuleevat myyntiin vasta klo 13, samalla kun netin lippupalvelu alkaa myymään lippuja. Voi paska! No, sitten otetaan istumapaikat, turhaan en tunkenut itseäni jonoon!

Numeron 32 kohdalla myytiin viimeinen istumapaikka, "klubi paikkoja vain myynnissä" tuli ilmoitus. Minähän soittamaan ukko-kullalle, jotta mitä nyt??? Hajuakaan mitä paikkoja ne on eikä ukko-kultakaan helpottanut asiaa... Tivasi vaan mistä päin katsomoa ne on, niinkuin minä olisin sen tiennyt.

Samantien nekin loppui.

Kiva kiva, olen vuorossa ja myydään jo ei oota! Vaan kuinkas sitten kävikään? Seisomakatsomon liput tulivat myyntiin ja ne taskussa pääsin poistumaan takavasemmalle. Kuinkahan moni sitten loppujen lopuksi jäi ilman lippua?