lauantai 21. marraskuuta 2009

Korviksia jouluksi
Lumiukko- ja kuusikorvikset on tehty joulua ajatellessa... Monimutkaisemmat kuuset ovat vielä kuvaamatta, sillä ulkona ilma on ollut kovin pilvinen ja kuvaaminen on ollut hankalampaa. Huomiseksi on luvattu aurinkoa, josko silloin pääsisi kuvaamaan... tai sitten vaan pitäisi pystyttää tuo valoteltta.


Tänään paloi talo meidän alueella. Siinä kuoli 60-vuotias asukki. Surullista!!!! Mieheni totesi, ettei meillä tarvitsisi polttaa kynttilöitä, ettei vaan vahinkoa pääse tapahtumaan. No, meidän kynttilät ovat pääosin Partyliten kynttilöitä, joten nesteytyessään ne oikeastaan sammuvat ennenkuin pääsevät sytyttämään mitään. Ohuita kapeita kruunukynttilöitä ei meillä voi polttaa kissojen takia.  Lapsille kerrattiin pelisäännöt tulipalon varalle. Olen itse pitänyt sitä tärkeänä, sillä joskus pienenä olen saanut pienen palon aikaiseksi tulitikuilla. Onneksi äiti oli paikalla ja sai koulupöytäni sammutettua. Pitkään olin hysteerinen kynttilöiden kanssa. Äitini tykkäsi polttaa aitoja kynttilöitä kuusessa ja vaikka niitä oli vain muutama kynttilä, muistan olevani tosi stressaantunut tilanteesta ja vahtineeni kynttilöitä kuin haukka. Nyt luulen osaavani toimia elävän tulen kanssa, vaikka edelleen olenkin ylivarovainen - se taitaa olla kuitenkin hyvä juttu!!!

Korviksia


Tällaisia korviksia on tullut tehtyä...

Suuri joulukirja 2009

Tällainen kirja ilmestyy joka vuosi postilaatikkooni. Kirja sisältää paljon ihania kuvia ja hyviä ideoita. Tässä kuvattuna muutama hyvä idea.