maanantai 2. elokuuta 2010

Se on täällä!!!

Le grand livre de la maison miniature: Christine-Léa Frisoni

Aloitin jokunen aika sitten tämän kirjan metsästyksen, sillä ylistelyt muissa blogeissa olivat sitä luokkaa, että tämä oli nähtävä. Nukkekotiharrastajien suosikki!

Metsästys osoittautuikin hankalaksi. Ranskan Amazonista tämän olisi saanut 28e hintaan, mutta tilatessa asettui kielimuuri pahimmaksi esteeksi. Englannistakin kirjan olisi saanut, mutten ollut valmis maksamaan 80 puntaa! Jokin muu keino oli löydettävä.

Valjastin kaverinkin ostoksille, kun hän suuntasi ranskan maalle, muttei sitäkään kautta onnistunut.

Viimein 17.7. googlettaessani uudestaan, törmäsin seuraavaan Amazoniin, Canada! Tilaus lähti samoin tein! Odotin kirjaa kuin hullu puuroa. Viimein viime perjantaina, 30.7. tuli tietoa, että kirjan toimitus viivästyy. Voi ei, mutta kuitenkin kirja on tulossa. Lauantaina sain viestiä, että kirja on lähetetty ja tänään maanantaina kuriiri toi kirjan. Aikas nopea viivästys!

Selatessani kirjaa en voi muuta sanoa kuin WAU! Kirjassa on paljon ohjeita ja kuvia nukkekodin sisustuksesta. Ja tuon kirjan kuvat ovat kuin oikeasta kodista otettuja, todella taidokkaasti tehdystä nukkekodista!!! Voi kun joskus itsekkin osaisin tehdä tuollaista jälkeä!!!

Suosittelen kirjaa ehdottomasti jokaisen nukkekotiharrastajan hyllyyn!!!