torstai 15. lokakuuta 2009

Voi ei!!!

Taas se lamppu sitten syttyi... ja mä vaan en nyt jaksais!!! Tässä ilmalämpöpumpunasentajaa odottaessa tuumailin sisustamista ja erityisesti eteisen kaappeja. Liukuovikaapit ovat hankalat, koska meidän fiksut kissat osaavat aukaista ne ovet ja niinpä sisällä olevat vaatteet ja tavarat ovat karvoja täynnä. Ja siihen ongelmaan sain LOISTAVAN idean. Tiedän, että ukko-kulta tulee harmaantumaan lisää, mutta jos hissuksiin alkaisin idean toteuttamisen. Ennenkuin paljastan ideaani, pitää jostain löytää oikeanlainen puoti...

Edit Edelleen odottelen asentajaa tulevaksi. Kello on 18.45 ja asentajan piti tulla klo 15. Soitettu on perään ja saatu kummastelut miksihän asentaja ei ole tullut. No, sitähän me emme voi tietää???
Kylläpäs nyt ketuttaa!!!


Tämä sopimus on purettu eli asentajaa ei tule, vaikka yritys koettikin hyvitellä tapahtunutta. Nyt on hierottu uusi, parempi sopimus uuden firman kanssa ja nyt vaan hiotaan päivä, koska sopisi tulla konetta asentamaan... Siitä tuonnempana!!! Kannattaa olla tarkkana näiden kaupparatsujen kanssa!!!!!!!