maanantai 16. maaliskuuta 2009

Mahdoton ongelma.....


Tässä olohuoneen väri ennen, oikeastaan kuvassa tuo väri näyttääkin tosi kauniilta. Tykkäsin näistä tapeteista, mutta jostain syystä tuo ukko-kulta liisteröi vanhalla liisterillä ja niinpä siinä alkoi käymään hullusti! Pitäisikö sittenkin palata tähän väriin?


Nyt olohuoneen väritys on tällainen. Väri on kaunis kun sitä katsoo kaukaa, mutta läheltä katsoessa.... ei hyvä!!!!



Tästä kirjasta löytyi ihanan pirtsakka oranssi huone. Jostain syystä olen päättänyt, että se on meillä keittiö, joka tulee oranssiksi. Onhan keittiö jo kerran ollut oranssi, mutta miksiköhän se piti muuttaa???? Olikohan niin, että kissat olisivat hiukan rapsutelleet tapettia ja siksi halusimmekin maaliseinät. Ja kun pohjamaaliksi valittiin beige, se näytti hyvältä seinällä, joten maalaus jäi kesken ja nyt koko beige ahdistaa! Kaipaan kipeästi värejä!!!! Siitä en taida tinkiä, mutta ongelma tuleekin heti olohuoneessa...




Tästä kirjasta sitten löytyikin loput värit, mutta.... Vihreä vai turkoosi olohuone???? Itse olisin kallistumassa turkoosiin, mutta kun keittiöstä avautuu tuo oranssi seinä, olisiko sittenkin vihreä parempi???? APUA!!!




Tässä aivan ihana turkoosi seinä, mutta kuvana näyttää ehkä turhan laimealta...


Mielipiteitä kaivataan, arvon ystävät!!!!

Koska en taida koskaan Paanasen Markoa saada meille kylään, niin taidan joutua kyselemään mattimeikäläisten apuja!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tee vihreä. Sun pitäis tulla katsomaan meidän vihreäksi muuttunut isännän huone. Isäntä itse sanoo turkkilaiseksi bordelliksi.

Johanna kirjoitti...

Tuon sulle Sadolin maailman värit esitteen, siel on tosi hyviä vinkkejä, eihän sitä maalia tarvi käyttää, nappaat vaan ideoita, joku yhtenäinen linja ..., voisit karsia vähän tavaraa esiltä (voihan niitä vaihdella, eikä oo levottoman näköistä), uuden ja vanhan yhdistely antaa luonnetta ja raskasta ja kevyttä yhdessä, ei pelkästään jompaakumpaa, ja sit ehkä joku teema...(sul on se hieno piironki olohuoneessa),jotenkin nään sulla noi vahvat värit, ei mitään haaleita eikä boordeja koska kumminkin keräät tavaroita, yhdessä ovat levottomia, mielummin jollakin kuviotelalla, ikean lastulevyjuttuihin en panostais mielummin haalisin vanhaa ja kunnostaisin (tummaa puuta), teillä kun on pakettiautokin...se tukoosi lipasto on hyvä ja ne eteisen hässäkät kärrää pois...:)